Μενού
Your Cart

Ατμοποιητές

Μάρκα: Aspire Κωδικός: ATASK3
O K3 ατμοποιητής από την aspire με τη τεχνολογία Glass Clearomizer έχει σχεδιαστεί για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και για να δίνει στους χρήστες μια απόλυτα καθαρή και αγνή γεύση του υγρού αναπλήρωσης.Διαθέτει γυάλινο tank χωρητικότητας 2ml και έχει προεγκατεστημένη αν..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:11,90€
ASPIRE NAUTILUS GT ASPIRE NAUTILUS GT
Νέο Out Of Stock
Μάρκα: Aspire Κωδικός: ATASNAGT
Aspire Nautilus GT Stainless | Ατμοποιητής συμβατός με τις αντιστάσεις Nautilus BVC CoilsΌταν η συνεργασία μεταξύ Aspire και Taifun, έχει ως αποτέλεσμα το πάντρεμα του κλασσικού σχεδιασμού με τις εκπληκτικές αποδόσεις, τότε ο μύθος της πολυαγαπημένης σειράς Nautilus ξαν..
28,00€
Χωρίς ΦΠΑ:28,00€
Μάρκα: Geek Vape Κωδικός: ATGZNA
Geekvape Zeus Nano 2ml Atomizer | Ατμοποιητής με διάμετρο 22mmΟ Zeus Nano της Geekvape διατηρεί τα στοιχεία από τους προκατόχους του, ο ατμοποιητής συνδυάζει ένα μοναδικό σύστημα ροής αέρα, το οποίο μεταφέρει τον εισερχόμενο αέρα από πάνω προς τα κάτω ενώ ταυτόχρονα διαθέτει..
22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,00€
Μάρκα: INNOKIN Κωδικός: ATINZL2
Ο ατμοποιητής Ζlide της Innokin είναι μια βελτιωμένη έκδοση του πασίγνωστου τσιγαρίσιου ατμοποιητή Zenith. Η συνεργασία Busardo, Αγραφιώτη και Innokin αποδείχθηκε απολυτά επιτυχής με τον ατμοποιητή Zenith, θέλοντας να δώσουν συνέχεια σε αυτήν την επιτυχία η In..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Μάρκα: INNOKIN Κωδικός: ATINZL4
Innokin Zlide 4ml | Ατμοποιητής συμβατός με τις αντιστάσεις Zenith CoilΟ ατμοποιητής Ζlide 4ml της Innokin είναι μια βελτιωμένη έκδοση του πασίγνωστου τσιγαρίσιου ατμοποιητή Zenith. Η συνεργασία Busardo, Αγραφιώτη και Innokin αποδείχθηκε απολυτά επιτυχής με το..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Μάρκα: Geek Vape Κωδικός: ATGZSU
Geekvape Zeus Sub Ohm Tank | Ατμοποιητής 26mm με σύστημα Push in and Pull outΗ Geekvape με υπερηφάνεια μας παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο Zeus Sub Ohm Tank, ο ατμοποιητής διατηρεί την αρχιτεκτονική σχεδίαση του αρχικού Zeus προσθέ..
28,00€
Χωρίς ΦΠΑ:28,00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)